Качествени машини
конвейер

Гумено-лентови транспортьори предназначени за транспортиране на различни видове пакетирани и насипни товари в металургичната, химическата, минната и други видове промишленост с гарантирано качество.

Прочети повече

Производство
подвижен лентов транспортьор

Произвеждаме и отделните компоненти на лентовите транспортьори като резервни части с гарантирано качество по изискванията по DIN, носител на златен медал на 55-ти Международен технически панаир гр.Пловдив

Прочети повече

За целия свят
верижно ролков конвейер

Метални конструкции и платформи, ролганги и ролгангови пътища, използващи се в различните поточни линии в автомобилостроенето и транспортни карго терминали за летища.Гаранция 24 месеца.

Прочети повече

Интересувате ли се от нашите предложения?

Свържете се с нас

iso9001:2000
diplom panair plovdiv

Защо да изберете нас?

вижте защо:

  ГОЛЯМА БАЗА ОТ МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО

  Богатата производствена гама от изделия е обоснована от факта, че дружеството разполага със съвременни CAD системи за проектиране, инструментално и техническо оборудване: лентоотрезни и циркулярни машини, гилотини за рязане до 20 мм, абканти, хидравлични преси до 250 тона, ексцентрични преси от 63 до 250 тона, рундвал машини, фрези, стругове, борверзи, фрезхобели, координати и широка гама машини със CNC управление, заварочни апарати и агрегати за ръчно и електродъгово заваряване и агрегати за заваряване в защитна среда от СО2.

  Прочети повече

  НЕСТАНДАРТНО ОБОРУДВАНЕ

  Нестандартни поръчки в областта на общото машиностроене и строителството, машини за арматурни дворове и строителни подемници.

  МАШИНИ ЗА ОПАЗВАНЕ НА ЕКОЛОГИЧНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ

  Филтри – съобразени с изискванията за опазване на околната среда, създадени за осигуряване на нормални условия на работна среда, а също и за отделяне на най-финните фракции на различни технологични процеси. Имаме усвоено ноухау на следните видове филтри: - сухи ръкавни импулсни филтри; - мокри инерционни филтри.

  ПОДДРЪЖКА СЪС РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

  Резервни части и машини за керамични заводи.

  МНОГО ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ И ИНЖЕНЕРИ

  Разполагаме с много добри специалисти, които са в състояние да конструират изделия задоволяващи и най-претенциозни клиенти. Извършваме шеф-монтаж на лентови транспортьори.